Service van de Zaak

Afgelopen zondag mochten wij als organisatoren van #instawalk030 ons verheugen op een onstuimige wind en een geweldige opkomst. Hieronder een foto en het verhaal daarbij van Geert Heldens die helemaal uit Limburg naar Utrecht was gekomen.

Service van de zaak


Ik blog niet, ik twitter (@graat).

In 140 tekens kan ik meestal prima kwijt wat me bezighoudt, wat me boeit, raakt of fascineert en alle andere zin en onzin die ik wil delen met de wereld zonder op een zeepkist te hoeven klimmen. En als 140 tekens niet genoeg zijn, dan zegt een (instagram)foto vaak meer dan er in een tweet past.
Maar omdat de uitstekende #instawalk030 organisatoren er om vroegen nu dan toch een iets uitgebreider verhaal naar aanleiding van een foto.

Hoewel de moderne techniek steeds verder voortschrijdt en de wereld via de social media steeds kleiner wordt, blijven twee dingen nog wel eens roet in het eten gooien. Bereik en Batterij. Daarom pleit ik er al langer voor om de ruimte die is vrijgekomen na het verwijderen van de asbakken in de horeca te vervangen door stopcontacten en wifi. Wat is er nou lekkerder dan even een uurtje jezelf weer op te laden met een kop koffie, een biertje of een cola terwijl  je smartphone aan het stroominfuus hangt. Als je dan ook nog eens gebruik kan maken van goed functionerend wifi, dan is het feest wat mij betreft compleet. Het een en ander zou bijvoorbeeld beschikbaar kunnen komen door via foursquare, facebook of anderszins in te checken, waardoor de uitbater nog wat moderne mond-op-mond-reclame krijgt voor zijn diensten.
Het is maar een idee….

Bijgaande foto werd gemaakt in het Louis Hartlooper complex, Carolien had de gouden ingeving gehad om nog snel een stekkerdoos in de tas te stoppen. En gelukkig was ter plekke nog een stopcontact te vinden. Anders had mijn iphone zelfs met reisoplader het einde van de wandeling zeker niet gehaald.

Maar stopcontacten en wifi of niet. Wat vooral blijft hangen na mijn eerste instawalk is dit: ik wil vaker instawalken!

GEERT

Advertenties

Een gedachte over “Service van de Zaak

  1. Pingback: Met foto’s spelen – Mozaïek van een fotowandeling | Utrecht mijn stad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s